Alla inlägg den 1 augusti 2011

Av sommartjugohundraelva - 1 augusti 2011 23:31

Invånarna här på Bahamas är inte direkt kvicka av sig... Allt tar sån tid. Igår när vi va ute och åt middag vet jag inte hur länge vi fick vänta på maten, tillslut frågade jag vart den tagit vägen... Tids nog kom den och då beställde vi in mer dricka, man skulle ju kunna tänka sig att vi skulle få den på en gång då, men icke!

När man beställer drinkar i strandbaren känns det nästan som om man får vänta tills solen har gått ner och är det så att du ska ha pengar tillbaka så ska du inte vara så säker på att du får se dem igen. Haha ja allt är väldigt olikt med vad vi är vana med hemifrån!

Vi träffade två gubbar idag på stranden som också va här på semester,  de va från USA. Det första de nästan se till oss va: Lazy bahamians;)


När vi skulle checka in på hotellet så ursäktade sig kvinnan bakom disken tre gånger, då va hon tvungen att gå ifrån och sjunga för någon som fyllde år! Charmigt men tänk om det skulle hända hemma i Sverige, man skulle ju tro de blivit knäppa;)

Av sommartjugohundraelva - 1 augusti 2011 23:25

Den frågan har vi ställt oss idag. Vi har varit på stranden hela dagen, solat och badat. Och ändå är vi helt slut nu...


Kanske kvällens middag... krabba

Strandservice;)

       

Av sommartjugohundraelva - 1 augusti 2011 00:09

Det känns faktiskt som om vi har kommit till paradiset! Bahamas är så fint och mysigt. Nu har vi ju i och för sig bara spenderat eftermiddagen här på hotellet, men vi bor på ett fantastiskt hotell och allt är toppen!


Vacker vy när man kliver ut från receptionen

Vattnet är klart och varmt

Jörgen sitter i poolen som nästan går enda ner till stranden



           

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards